Häät Kehruuhuoneella

Lämpimästi tervetuloa viettämään elämänne suurinta juhlaa Kehruuhuoneelle!

Vietä ikimuistoiset häät intiimisti vain läheisten kesken tai juhlallisesti suuremmalla porukalla. Elämänne suurimmat juhlat odottavat. Olemme valmiina hääjuhlaanne varten, ja teemme parhaamme, että päivästänne tulee ikimuistoinen.

Käytettävissänne on upea, 200-paikkainen Kehruusali sekä pienemmät kabinettimme. Keittiömme huolehtii, että ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Ystävällinen ja erittäin palvelualtis henkilökuntamme huolehtii kaikkien vieraiden viihtymisestä ja tarjoilun toimivuudesta.

Häiden järjestäminen Kehruuhuoneella

Yhteydenotto: sales.lappee@sok.fi 

Tavataan ensin Kehruuhuoneella, katsotaan tilat ja sovitaan alustavasti tilaisuuden väkimäärästä, tarjoiluista ja muista tilaisuuteen liittyvistä asioista. Sen jälkeen saat meiltä tarjouksen, joka on voimassa kaksi/neljä viikkoa. Tarjousta voidaan vielä tarvittaessa muokata ennen vahvistusta. Kehruuhuoneella jokainen tarjous tehdään hääparikohtaisesti toiveiden ja henkilömäärän mukaan.

Tilaisuuden kesto

Tilaisuuden alkamisaika sekä päättymisaika sovitaan häävarausta tehdessä aina tapauskohtaisesti. Juhlatila varataan hääjuhlaa varten koko juhlapäiväksi. Juhlatilassa ei juhlapäivänä järjestetä muita tilaisuuksia. 

Tilavuokra, kattaus ja koristelut

Kehruuhuoneen hääkattaus katetaan kotimaisilla, valkoisilla posliiniastioilla ja teräksisillä kotimaisilla aterimilla. Alkumaljalasit, vesi- ja viinilasit kuuluvat myös kattaukseen. Kattaukseen saat halutessasi myös kauniit kynttilänjalat ja valkoiset, pitkät kynttilät.

Kehruuhuoneen henkilökunta huolehtii häätilaisuuteen sovittujen koristelujen paikalleen asettelusta kattamisen yhteydessä. Jos hääpari toimittaa tilaisuuteen omia koristeita, ne toimitetaan Kehruuhuoneelle tilaisuutta edellisenä päivänä. Jos joku hääparin läheisistä haluaa tulla tekemään koristelut, on tila valmiina koristelua varten kanssamme sovittuna ajankohtana (edellisenä iltana tai viimeistään juhlapäivän aamuna).

Pöytäkukista ja muista koristeluista sovitaan aina erikseen. Pöytäkukat eivät sisälly hintaan, mutta halutessasi ne voidaan hankkia häätilaisuuteen Kehruuhuoneen kautta.

Mahdollinen tilavuokra määräytyy tarvittavasta tilasta, tarjoiluista, henkilömäärästä ja mahdollisista lisäpalveluista.

Kehruusalin varusteet: 

  • esiintymislava (max 6m x 4m)
  • tunnelma- ja esiintymisvalaistus
  • AV-laitteisto
  • puheäänentoisto
  • flyygeli

Menut

Häätilaisuuden menu sovitaan tapauskohtaisesti. Valittavissa on Kehruuhuoneen valmiit häämenut, joita on myös mahdollisuus räätälöidä hääparin toiveiden mukaan.

Alle 12-vuotiaat lapset puoleen hintaan. Alle 4-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Tehdään yhdessä hääpäivästänne ikimuistoinen elämys!

Juomat

Alkoholittomat juomat: vesi, maito ja menuun kuuluessa esim. kotikalja kuuluvat  menun hintaan. Muut juomat, kuten kivennäisvedet, limonadit ja alkoholijuomat tilataan erikseen. Kehruuhuoneella on tarjolla useita, eri hintaluokkaan kuuluvia, menuihin sopivia alkoholittomia ja alkoholillisia juomia, viinejä ja aveceja.

Kehruuhuoneen baari palvelee sovittaessa kaikkia häävieraita, ja se voidaan avata sovittuna aikana tilaisuuden kulkuun sopien.

Erityisruokavaliot

Eritysruokavaliot huomioidaan siltä osin, kun niistä on ilmoitettu henkilömäärän vahvistusta tehdessä, eli viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta.

Omat tuomiset ruokapöytään 

Omien ruokien/leivonnaisten tuominen häätilaisuuteen ei ole mahdollista. Poikkeuksena tästä ovat hääkarkit, tai erikseen sovittaessa esim. karkkibuffetin karkit tai morsiamen äidin tekemät pikkuleivät.

Kehruuhuone on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen hääjuhlaan ei Suomen lakien mukaan ole mahdollista eikä sallittua.

Ohjelma

Tilaisuudessa voidaan soittaa taustamusiikkina esim. hääparin toivemusiikkia parin omasta soittimesta, joka kytketään Kehruusalin äänentoistoon. Muusta taustamusiikista sovitaan erikseen.

Salissa on lava (max 6m x 4m), jota voi käyttää ohjelmassa hyväkseen. Saliin voidaan jättää tilaa myös tanssimiseen.

Häätilaisuuden järjestäjä voi varata/tilata Kehruuhuoneen kautta myös seuraavat palvelut:

  • Seremoniamestari: huolehtii siitä, että jokainen viihtyy ja kaikki sujuu niin kuin on sovittu, ja että aikataulu häätilaisuudessa pitää. Seremoniamestari toimii yhteistyössä kaason ja bestmanin kanssa.
  • Esiintyjä/tanssiorkesteri: halutessanne tilaisuuteen elävää musiikkia, tanssiorkesterin tai bilebändin, voimme auttaa esiintyjän hankinnassa.
  • Ohjelmapalveluista annetaan tarjous häätarjouksen yhteydessä.

Henkilömäärän ilmoitus

Ennakkoilmoitus tilaisuuden henkilömäärästä annetaan varausta tehdessä. Lopullinen henkilömäärä vahvistetaan Kehruuhuoneelle viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta.

Varauksen vahvistaminen ja maksaminen

Vahvistaessasi häävarauksen laskutamme 500€ varausmaksun. Summa hyvitetään loppulaskussa. Varausmaksua ei palauteta häiden peruuntuessa. 

Maksaessasi loppulaskun paikan päällä saat Bonusta S-Etukortilla. 

Mikäli haluat maksaa laskulla, ilmoitathan siitä 14 vrk ennen tilaisuutta. Huomioithan että tämä maksutapa ei kerrytä Bonusta. 

Järjestetään juuri sinulle räätälöity tilaisuus

Ota yhteyttä: 

Myyntipalvelu
010 762 1000 | sales.lappee@sok.fi

Valmiiksi pedattu majoituspaketti

Onko tilaisuuteen tulossa osallistujia myös kauempaa? Voit varata vieraillesi kiintiön yhteistyökumppaniltamme. Kysy räätälöityä majoituspakettiamme, jonka tarjoamme keskustahotellissamme Original Sokos Hotel Lappeessa.

Tutustu Original Sokos Hotel Lappeeseen