Järjestä kokous, tilaisuus, häät tai muu elämys

Järjestä
elämäsi tilaisuus

Jatka

Monin puolin parempaa tunnelmaa

Etsitkö juhlatilaa Lappeenrannasta?

Kehruuhuoneen upea historiallinen, ajan henkeen remontoitu ja modernisti varusteltu miljöö taipuu monenlaisen tilaisuuden ja tapahtuman tarpeisiin. Saman katon alta voidaan tarjota puitteet muutaman kymmenen hengen tilaisuudesta hulppeisiin, jopa 250 hengen juhlallisuuksiin saakka. 

Tapahtumien ja juhlien kruununa on tietenkin ravintola Kehruuhuoneen keittiön herkulliset kattaukset: synttärikakku, kastetilaisuuden pikkuleivät vai unelmien häämenu? Tutustu tarjolla oleviin tiloihin eri kokoisille ryhmille sekä valmiisiin juhlapaketteihimme. Kauempaa Lappeenrantaan tuleville vieraille olemme pedanneet valmiin majoituspaketin. 

Tiedustele tilavarausta lomakkeella

Tutustu toimiviin tiloihimme

Kehruusali

50–270 henkilöä
Kehruuhuoneen sydän, Kehruusali, on kaunis ja valoisa tila, joka sopii suurempien juhlien, tapahtumien, kokouksien, koulutusten sekä konserttien järjestämiseen.

Agatha

5–40 henkilöä
Kudontamestari Agathan kabinetista avautuu kaunis näkymä Saimaalle ja sopii erinomaisesti pienempien perhejuhlien sekä kokouksien ja koulutusten järjestämiseen.

Katariina

5–30 henkilöä
Tunnelmallisen Katariina-kabinetin ikkunoista siintää Saimaa ja vehreä puistoalue. Rustiikkinen tunnelma sopii moneen tapahtumaan, kokoukseen ja koulutukseen.

Järjestetään juuri sinulle räätälöity tilaisuus

Ota yhteyttä: 

Myyntipalvelu(arkisin klo 8.30-16)
010 762 1000 | sales.lappee@sok.fi