Juhlatila Lappeenrannassa

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan Kehruuhuoneelle!

Elämässä riittää juhlia. Tilamme muuntautuvat monenlaisiin juhlallisuuksiin, olipa kyseessä kastetilaisuus, syntymäpäiväjuhlat tai rippijuhlat. Olemme valmiina juhlaanne varten, ja teemme parhaamme, että tilaisuudesta tulee ikimuistoinen.

Käytettävissänne on upea, 200-paikkainen Kehruusali, 40 hengen Agatha-kabinetti tai 30 hengen Katariina-kabinetti. Keittiömme huolehtii, että ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Ystävällinen ja erittäin palvelualtis henkilökuntamme huolehtii kaikkien vieraiden viihtymisestä ja tarjoilun toimivuudesta.

Perhejuhlien järjestäminen Kehruuhuoneella

Yhteydenotto: sales.lappee@sok.fi 

Tavataan ensin Kehruuhuoneella, katsotaan tilat ja sovitaan alustavasti tilaisuuden väkimäärästä, tarjoiluista ja muista tilaisuuteen liittyvistä asioista. Sen jälkeen saat meiltä tarjouksen, joka on voimassa kaksi/neljä viikkoa. Tarjousta voidaan vielä tarvittaessa muokata ennen vahvistusta. Kehruuhuoneella jokainen tarjous tehdään yksilöllisesti toiveiden ja henkilömäärän mukaan.

Ruoka ja juoma

Voit valita tilaisuuteen parhaiten sopivan valmiin menun, tai voimme halutessasi rakentaa juuri teidän tilaisuutta varten yksilöllisen menun Kehruuhuoneen valikoimista. 

Alkoholittomat juomat: vesi, maito ja menuun kuuluessa esim. kotikalja kuuluvat  menun hintaan. Muut juomat, kuten kivennäisvedet, limonadit ja alkoholijuomat tilataan erikseen. Kehruuhuoneella on tarjolla useita, eri hintaluokkaan kuuluvia, menuihin sopivia alkoholittomia ja alkoholillisia juomia, viinejä ja aveceja.

Jokainen meistä on juhlan arvoinen, ainakin kerran elämässään.

Erityisruokavaliot

Eritysruokavaliot huomioidaan siltä osin, kun niistä on ilmoitettu henkilömäärän vahvistusta tehdessä, eli viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta.

Omat tuomiset ruokapöytään 

Omien ruokien/leivonnaisten tuominen tilaisuuteen ei ole mahdollista.

Kehruuhuone on anniskelualuetta, joten omien juomien tuominen juhlaan ei Suomen lakien mukaan ole mahdollista eikä sallittua.

Henkilömäärän ilmoitus

Ennakkoilmoitus tilaisuuden henkilömäärästä annetaan varausta tehdessä. Lopullinen henkilömäärä vahvistetaan Kehruuhuoneelle viimeistään kahta viikkoa ennen tilaisuutta.

Varauksen vahvistaminen ja maksaminen

Maksaessasi loppulaskun paikan päällä saat Bonusta S-Etukortilla. 

Mikäli haluat maksaa laskulla, ilmoitathan siitä 14 vrk ennen tilaisuutta. Huomioithan että tämä maksutapa ei kerrytä Bonusta. 

Valmiiksi pedattu majoituspaketti

Onko tilaisuuteen tulossa osallistujia myös kauempaa? Voit varata vieraillesi kiintiön yhteistyökumppaniltamme. Kysy räätälöityä majoituspakettiamme, jonka tarjoamme keskustahotellissamme Original Sokos Hotel Lappeessa.

Tutustu Original Sokos Hotel Lappeeseen