BEHM

Tapahtumapaikka: 
Kehruuhuone
Päivämäärä: 
3.10.2020 klo 20:00 - klo 21:30

LOPPUUNMYYTY

Hyvä 3.10.2020 Kehruuhuoneelle BEHM-keikalle lipun ostanut asiakkaamme, olemme aiemmin ilmoittaneet esiintymisajaksi klo 21:00. Esiintyminen alkaa lisäkeikan johdosta jo klo 20:00, ovet avataan klo 19:30. Klo 21:00 esiintymiseen ostetut liput käyvät sellaisenaan, vain, klo 20:00 keikalle.

Keikan yleisökapasiteetti on pudotettu kolmannekseen alkuperäisestä, varmistaaksemme turvavälien toteutumisen ja turvallisen konserttikokemuksen Kehruuhuoneella.

Pahoittelut aiheutuneesta aikataulumuutoksesta, nautinnollista konsertti-iltaa!

 

BEHM JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA 18.9. – ARTISTI KATTAVALLE SUOMEN KIERTUEELLE SYKSYLLÄ

Kiertue vierailee Kehruuhuoneella Lappeenrannassa lauantaina 3.10.

Alkaneen vuosikymmenen yhdeksi kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut BEHM julkaisee Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa 18.9. Ennakkoon platinarajan ylittäneeltä albumilta tulee löytymään uusien kappaleiden lisäksi jo julkaistut singlet Hei rakas, Tivolit ja Frida. Ensimmäisellä omalla festarikeikallaan elokuussa hurmannut artisti lähtee kattavalle Suomen kiertueelle syksyllä.

”On huojentavaa ja samalla vähän pelottavaa vihdoin saada debyyttialbumi ulos. Se on pitkään odottanut julkaisuaan ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi halusin laajentaa osaamisaluettani, joten päätin kirjoittamisen lisäksi myös tuottaa albumille kappaleita yksin. Tämä on kuuloiseni kokonaisuus, ja se on tärkeintä. Live-esiintymiset ovat merkittävässä roolissa luomassa yhteyttä kuulijoihin, enkä malta odottaa, että pääsen kokemaan tämän kokonaisuuden yhdessä yleisön kanssa”, BEHM kertoo.

BEHM on kiistatta yksi 2020-luvun kiinnostavimpia lauluntekijöitä ja debyyttisingle alkaneen vuosikymmenen kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu yli 13 000 000 kertaa (triplaplatinaa) ja se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa.

Tapahtuma on K-18

Liput myynnissä nyt, https://www.lippu.fi/artist/kehruuhuone/