BEHM lisäkeikka

Tapahtumapaikka: 
Kehruuhuone
Päivämäärä: 
3.10.2020 klo 22:00

LISÄKEIKKA KLO 22:00

BEHM JULKAISEE DEBYYTTIALBUMINSA 18.9. – ARTISTI KATTAVALLE SUOMEN KIERTUEELLE SYKSYLLÄ

Kiertue vierailee Kehruuhuoneella Lappeenrannassa lauantaina 3.10.

Alkaneen vuosikymmenen yhdeksi kiinnostavimmaksi musiikki-ilmiöksi noussut BEHM julkaisee Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa 18.9. Ennakkoon platinarajan ylittäneeltä albumilta tulee löytymään uusien kappaleiden lisäksi jo julkaistut singlet Hei rakas, Tivolit ja Frida. Ensimmäisellä omalla festarikeikallaan elokuussa hurmannut artisti lähtee kattavalle Suomen kiertueelle syksyllä.

”On huojentavaa ja samalla vähän pelottavaa vihdoin saada debyyttialbumi ulos. Se on pitkään odottanut julkaisuaan ja nyt sen aika on vihdoin koittanut. Säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi halusin laajentaa osaamisaluettani, joten päätin kirjoittamisen lisäksi myös tuottaa albumille kappaleita yksin. Tämä on kuuloiseni kokonaisuus, ja se on tärkeintä. Live-esiintymiset ovat merkittävässä roolissa luomassa yhteyttä kuulijoihin, enkä malta odottaa, että pääsen kokemaan tämän kokonaisuuden yhdessä yleisön kanssa”, BEHM kertoo.

BEHM on kiistatta yksi 2020-luvun kiinnostavimpia lauluntekijöitä ja debyyttisingle alkaneen vuosikymmenen kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu yli 13 000 000 kertaa (triplaplatinaa) ja se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa.

Tapahtuma on K-18

 

Ovet avataan n. klo 21:30. 

Keikan yleisökapasiteetti on kolmannes Kehruuhuoneen tilojen kapasiteetista, varmistaaksemme turvavälien toteutumisen ja turvallisen konserttikokemuksen Kehruuhuoneella.