SCANDINAVIAN MUSIC GROUP

Tapahtumapaikka: 
Kehruusali, Kehruuhuone
Päivämäärä: 
9.10.2018 klo 20:00 - klo 22:30

Valitettavasti joudumme perumaan (siirtämään) loppuunmyydyn Scandinavian Music Groupin esiintymisen TÄNÄÄN 9.10. klo 20:00 Kehruuhuoneella. Tämän päivän konserttiin ostetut liput käyvät korvaavaan tiistain 11.12. klo 20:00 konserttiin Kehruuhuoneella. Mikäli uusi konserttipäivä ei sovi teille, voitte palauttaa liput Lippu.fi:lle 31.10. mennessä. Palautus osoitteessa: https://web.lippu.fi/palautus/
Pahoittelemme tapahtunutta. Vastaamme mahdollisiin kysymyksiin 045 642 5053 / Kehruuhuone

SMG:n terveiset:
Hei rakkaat ystävät!
Ikäviä uutisia. Terhi sai viime viikolla flunssan. Tästä huolimatta SMG:llä oli menneenä viikonloppuna kaksi mahtavaa keikkaa Helsingin Nosturissa ja Jyväskylän Lutakossa. Ikävä kyllä yhdistelmä aiheutti sen, että Terhin ääni on nyt mennyt. Eilen maanantaina lääkäri määräsi hänelle äänenkäyttökiellon vähintään perjantaihin asti.
Raskain sydämin joudumme siis siirtämään tältä viikolta kolme keikkaa. Se tuntuu erityisen ikävältä, koska keikkojen joukossa on kauan sitten loppuunmyytyjä tilaisuuksia. Olemme kuitenkin löytäneet Lappeenrannan Kehruuhuoneen, Tuusulan Krapin Pajan ja Turun Logomon keikoille korvaavat päivät, jotka näet alta. Tuusulaan teemme yhden sijasta kaksi keikkaa! Kaikille keikoille pääsee luonnollisesti vanhoilla lipuilla. Loppukiertue, mukaan lukien Tampereen Klubi (pe) ja Lahden Mössö (la), toteutetaan normaalisti.
Niiiiin suuret pahoittelut kaikille Kehruuhuoneelle, Krapin Pajalle tai Logomoon aikoneille ja nähdään myöhemmin, joo!
Rakkaudella,
SMG
Uudet korvaavat keikat:
21.11. Krapin Paja, Tuusula
04.12. Krapin Paja, Tuusula
29.11. Logomo, Turku
11.12. Kehruuhuone, Lappeenranta

 

LOPPUUNMYYTY!

Kehruuhuonen lavalla Ultra Brasta ja Vain Elämää-ohjelmasta tuttu Terhi Kokkonen yhtyeensä kanssa!

Antti Lehtinen, Terhi Kokkonen, Tommi Saarikivi, ja Joel Melasniemi kävivät ensimmäiset keskustelut uuden yhtyeen perustamisesta, kun Ultra Bran lopettamisesta oli päätetty. Porvoon Karillo-studiossa käytiin jo Ultra Bran olemassaolon aikana pariin otteeseen, ja studiosta muodostui nopeasti SMG:n henkinen kotipesä, yhtyeen nimikin keksittiin yläkerran mökkikeittiössä nukkumaan mentäessä.

Debyyttialbumi ”Onnelliset kohtaa” ilmestyi 6.9.2002 mennen suoraan albumilistan ykköseksi. Levy myi muutamassa kuukaudessa kultaan oikeuttavat 15 000 kappaletta. Vuosien saatossa pitkäsoittoja on kertynyt jo kahdeksan kappaletta, ja yhtye on vakiinnuttanut nimensä suomalaisten bändien kärkiryhmässä niin radioissa, levyillä, kuin livenäkin. Uusin levy on syksyltä 2015; "Baabel". Albumia on seurannut kiertue, joka jatkuu myös vuonna 2018.
 

Konsertti-iltana ovet avataan klo 19:00

Lippujen hinnat: 
30€ + lippu.fi palvelumaksut